Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

PER QUÈ RESERVAR DIRECTAMENT?

  • Sense intermediaris, senzill i directe, tracte personalitzat per a una estada a la teva mida.
  • Tenim ofertes per dates i durada estada.
  • Modificar o cancel·lar serà molt més fàcil.
  • A més, estem desitjant conèixer directament!

ADREÇA DE CONTACTE

Mas Baie s/n
17154. Sant Esteve de Llèmena (Girona)
Tels: (+34) 972 44 31 91
(+34) 678 60 42 42 Miriam
(+34) 678 60 42 40 Paco
Email: info@masbaie.com
Licencia turismo rural: PG000716
WhatsApp: 678 60 42 42

Us desitgem una bona estada,
moltes gràcies per escollir-nos,
us esperem.

Miriam i Paco

FORMULARI CONTACTE

  Accepto les condicions de privacitat al enviar aquest formulari. Veure privacitat

LOCALITZACIÓ

Indicaccions per arribar a Mas Baie.
A 2 km del poble de Sant Esteve de Llémena, l’accés és asfaltat i senyalitzat.

1. Per Autopista: Des de l’autopista AP7 , direcció França, sortida Girona Oest (Sortida 6B), prendre la carretera de Sant Gregori (GI-531) Creuar el poble de Sant Gregori i seguir per la GI-531 fins al km. 24, en el poble de Sant Esteve de Llémena seguir les indicacions fins al Mas Baié.

2. Túnels de Bracons: També podeu venir per Els Túnels de Bracons, és l’autovia que va de Barcelona a Vic, la C17. Passat Vic, trobaràs a l’esquerra la indicació de sortida d’OLOT, núm 69. Quan s’acaben els túnels, arribaràs a una rotonda, cal anar recte, direcció les Planes d’Hostoles i al final d’aquest poble, girar a l’esquerra, direcció Sant Esteve de Llémena, on trobaràs la indicació per arribar a Mas BAIE.
3. Des de Madrid: AP2 Saragossa direcció Barcelona. Al km 127, abans d’arribar a Lleida, agafar un desviament direcció A2 (autovia) Seguir la A2 fins al km 518.5, agafar la desviació a la C25 que és el “Eix Transversal”. Anar fins a Vic (sense entrar a la població) i allà agafar la circumvalació C17 en direcció Ripoll i Olot, Per la C17, passat Vic, la sortida n º 69 “OLOT” i agafar els túnels de Bracons, al final, en una rotonda, seguir recte, direcció “les Planes d’Hostoles” ia la sortida del poble agafar el desviament a Sant Esteve de Llémena i seguir les indicacions fins arribar a Mas Baie.