Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Activitats

Ens trobem en una zona volcànica de gran interès geològic i amb facilitat d’accés a punts clau del parc Natural de la Garrotxa. Un dels principals llocs que podràs visitar és el Castell de Finestres i diverses esglésies d’estil romànic, com ara Església de Sant Julià de les Medes, Església de Bustins, o la de Santa Maria de Finestres.

Els volcans del Clot, de l’Omer i Puig de la Banya del Boc, una cascada i gorga del Molí del Murri (Cogolls) i altres edificacions com la capella de Sant Cebrià, l’ermita de Sant Roc, el santuari de Santa Lena i el poblat de la Palomera (o del Puig del Moro).

Si t’agrada caminar pel bosc, hi ha diversos camins que surten i arriben a Mas Baie. Aquests transcorren entre alzines i estan poc transitats, només és recomanable portar un calçat còmode i adequat per caminar. Molt a prop de la casa hi ha el riu de Llémena, diversos torrents i fonts, que en l’època de pluges, baixen amb molta aigua i ens permeten gaudir de la seva frescor i d’un paisatge frondós i verd.

Llocs d’interès

A 10 km hi ha una hípica per muntar a cavall i a 20 km una empresa que ens ofereix un passeig en globus.  A 50 km tenim les platges de la Costa Brava: Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Roses, Cadaqués. A 25 km una varietat de pobles medievals com Besalu, Castellfollit de la Roca, Santa Pau, la Vall d’en Bas.